Thursday, November 22, 2012

Majlis Khatam Quran Peringkat Negeri Terengganu


As Salam..


Asek tertangguh aje n3 ni...

Xtvt my dear Alya on October lagi tp phm² ajelah mommie die semenjak dua menjak ni. Masa sgt mencumbuimen-cemburui daku ;-p. Akhir tahun biasalah beb, namanya penjawat awam ni. Merangkap kije kewangan plak tu, atoii.. feninnn!


my dear Alya Husna sblm bertolak. Baju & tudung cikgu sponsor.. =)


Wlpn duk di K.Trg, nilah pestime aku menjejakkn kaki kat Stadium Sultan Mizan ni. So jakun kan, hahahah. Tempat majlis ni sebelah ngan stadium yg runtuh tu. Oh, barulah dpt tgk jarak dekat. Leh tahan teruk gak la!


Punyelah ramai umat manusia yg merai adik- anak- cucu- anak jiran, huh. rimas. Nk berjalan mu segan.. ;-p. Berkeliaran la makpak/ penjaga kat luo. Peserta kat dalam dewan tak mcm tahun² sblm penjaga blh aje masuk dlm. dewan.


Menunggu ketibaan DYMM Sultan Terengganu, Sultan Mizan mommie rela berdiri sampai naek lengguh kaki semata² nk menatap dari jarak dekat DYYM Sultan. Bukan Mommie aje okeh, ramai lg rakyat jelata yg berperasanperasaan demikian  *Cover* .. ;-)


Nah kau DYMM Sultan Mizan dari jarak dekat :-


ala.. sayang betul, agak blur la. Menggigil nko!!!! Permaisuri Nur Zahirah pun sgt shantek okeh! tp shayang tak leh nak tatap lama sibuk duk snap gambar, plus Tuanku jalan laju nk masuk dewan..

Ni cek mek Alya dh abes majlis. Panas woo nk pegi ke tempat parking. Seb bek la budak tu tak wat pangai! Alhamdulillah, majlis berlangsung smooth aje.. =)






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

17 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

juruh molek ngan baju baju kurungnye.,:)anak buah i pon attend majlis ni.

rieda_ffya said...

sgt comeil alya ngan tudung dan baju kurung...

mamawaiz said...

besar dah anak akak yer..

Sue-Rya Qistina said...

comei je alya pakai tudung. hehehe. terserlah kehenseman sultan mizan tu kan. hehehe

cheqna said...

cheqna duk situ r lening...

Nad @ MamaZN said...

Tomei la alya! =)

Tihara said...

as salam

cumelnya husna moga jadi anak solehah:)

Nafira usof said...

Tahniah Alya~

sweet jer dia pakai baju kurung+tudung..:)

mummycda said...

Bagusnya..alya dah khatam Al-Quran yer..nampak sweet la berbaju kurung :)

mia izzati said...

alololo sweett le nengok budak2 pakai baju kurung..comeyy jekkk

syiela said...

comei alya.. bestnya tudung kekal kat kepala

mamalieyna said...

ayu alya.. ^_^

bestnye dpt jumpa Tuanku Mizan n Permaizuri Zahirah..teringin~

ieda said...

tuanku puteri memang cantik
akak suke sgt2 tgk dia ..
dia sempurna sebagai idola kita kaum muslimah ;)

Totie@Tomy said...

alya kiut sangat..cumel...

mama_umar_maryam said...

mmg bagus sgt majlis ni..tganu yg start majlis besar2 camnikan..

intanfirdaus247 said...

Salam ..comelnya Alya...:)

Ema Blog said...

alalal..come dan manisnya diaa..




Related Posts with Thumbnails