Monday, November 26, 2012

Sunway Putra Hotel Kuala Lumpur, 2D1N


As Salam..


Beri laluan cerita cuti² kitorang ritu, sblm en. asben terkehel sendi bahu..

Dah lama x mengekor asben miting sjk t/jawab bertambah ni. Apepun bebanan tugas yg menimbun tambah plak faktor cuti yg dh tinggal sket buat aku terpaksa lupakn hasrat ikt asben. Tp kali ni kapla dh asek hang, report aset suku thn ke-3/ 2012 sume dh clear out, kena plak asben miting ari kamis aku pun follow lah. Haruslah cuti utk ilangkn ke- stress- an anda!

Faktor lain yg setuju ikut kali ni apelagi, gaji dn masuk.. =D. Operasi merabakkn poket suami bermula. Hahaha!

ni pestime stayed situ. Memula parking kat level 7 pastu naik lift tersesat barat naik sampai ke opis orang. Hahahah. Rupenyer banyak plak opis kat bangunan tu, ingat soping complex je. Lobi nya kat level 9 bapak beso, feeling cam pelancong asing aje. haah, majoriti yg idung2 stok leh sangkut baju duk situ.



kejakunan terserlah. Masuk bilik wajib amek gambo bilik dlu. Mane taw ade yg berminat nk cek-in gak kan...



nampak tak ni? itulah buatkan si Alya taleh duk diam² dlm bilik! Haish!..



aktiviti wajib,layan ajelah..





posing sblm balik =)



sekian laporan bergambar kat Sunway Putra Hotel. Heaven jugak duk sini, tak boring. Soping mall bawah aje.. =D.

Dah lama tak mengekor ni. Cuti² sekolah gini kalo ade peluang harus rembat ni. Tak pikir panjang dah, hehehe.. =)   
 






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

18 Sila Komen Disini ♪♫♪:

mummycda said...

ishh memang heaven la hotel nie...cantik sangat...hotel 5 star yer...

prog muten said...

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

hepi holiday..syok jugak sesekali mengekor en husband kan

Mia Kassim said...

bestnya tengo swimming pool dia....besar.....

Lia said...

wahh syiok le blh mandi manda kat pool tu.. :)

Kakzakie said...

Alya lagilah seronok. Betul-betul bercuti. Balik cuti boleh sambung lagi sebab cuti sekolah panjang lagi.

cheqna said...

awal tahun depan baru leh bercuti
sakang cuti kena beku standby banjir

Nafira usof said...

bestnye!!
besarnye kolam renang~ budak2 msti suka~

Miss Mirror said...

Cuti2 sekolah mmg peluang utk kita mengekor En. Suami..

*Bwh hotel, shopping complex... mmg sesuai sgt la tu!. Hehe..

Riedaffya ibrahim said...

mmg syok adpat duk situ ork...mesti mahal rate dia kan..

nn lylyn said...

beristeri rehat sungguh ni =)

Nisah Idham said...

Salam Ukhwah ..

sambil-sambil ikut hasben wajib tagged diri & famili sekali. nisah pun selalu jugak ikut hubby outstation.

Take Care !!

salwana nordin @ che'wa said...

bestnya dpt mengekor asben..

ni sambil menyelam minum air namanya..layan je hhhhhaaaaa

Ema Blog said...

selalu juga check in situ...hehehehe

mama_umar_maryam said...

hehhe mmg dh lame xbace citer ngekor hasben awak,hahaha,nice hotel!

Fieza79 said...

Hehe mngekor mmg best je kan...ambik pluang cuti sekola..lau dh time sekola xdpt nk mngekor..

Marya Yusof said...

As salam Leily,

Hola! Apa khabar?

Duduk hotel utk release stress kdg kala sgt perlu utk privacy & rehat2 sambil shopping2!! hehehe


wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)




Related Posts with Thumbnails