Monday, December 31, 2012

Edisi Berat Bimbit [soping] Di Langkawi


As Salam..


Biasalah kalo dh msk Langkawi ni taksah x abes 4,5 lai not biru. Itu minima, bg yg de card credit tu okler tp aku yg tadap ni, gigit jari ler tgk pujaan ati wanita kat sana.. huhuh.
Nk kate soping sakan idop ler, beli mana yg patut aje. Daim wajib! yg lain more to souvenir sedaramara & rakan taulan. Gaji taleh lg time tu, bonus pun so ala kadar ajela..[sedey]

Nak soping sakan caner, haji bg pelepasan 2 jam aje ptg tu slps diskas. Pergh, mcm lumba jalan kaki kitorang. Naseb ler dpn hotel aje soping point. Ade yg nk pegi ronda² keliling pulau tp aku pilih tuk soping.. =D



tu nampak bangunan ijau tu, meh nk close- up sket!



kat situ kitorang spend lama jugakla. Pegi 2,3 org saje ikut group laki psl nk suruh dorang pikul kitenyer barang soping. hahah, dah agak dorang mane de napsu membeli cam kite.. adepun terpaksa sbb bini asek kol aje suh beli itu ni, kan.. hahahah

hah, pikul jgn tak pikul... hahah. Mcm nak blk negeri aje.. ;-p




Ni ler hasil sopingan 2 jam kitorang.. Mmg x cukup masa plus sgt meletihkan. Berkejoran sbb mlm tu ade slot lg. Banyak mende  x dpt beli sbb kesuntukan masa n pilihan. Idaman suri pun x dpt pegi. Kat area hotel aje tp itupun dh setengah gaji abes.. huhuhu..




credit picca to kak K



nk kena repeat lagi, asben.. jommmmm!!!!






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

22 Sila Komen Disini ♪♫♪:

SURIA AMANDA said...

seronoknya shopping...klau dapat beli pinggan mangkuk kan best..

aanie said...

apa brg yg dibeli? cer tayang sket...hehe..

Fadilah Aziz said...

memang syurga beli belah!seronoknya tgk..

ieda said...

wahh dikk
banyak barang bawak balik ! ;)

syok betul nie ............

Afasz said...

byk nye borongggggggg beg pon beli ke?

mamawaiz said...

bestnya...ajak saya sekali, hehe

outbound malang said...

semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

lia said...

tu dia.... penuh dgn barang shoping....

ingt next year pon nk p sana... nk shoping coklat ja... he3 agak2 boleh caya ke coklat jer kekekeeee

Ema Blog said...

ema pergi hujung bulan januari ni..kena spare banyak duit ni...hehehe

Qhaifa Nur said...

bila nak angkut beg lepas shopping tuh yg malas...mana tak berat he..he..

klau dtg lagi sini nak shopping coklat saja...

Nad @ MamaZN said...

Kak, nak p lagi kaaaa....? Besnyeeee! =)

Riedaffya ibrahim said...

wah...seronok soping ye...banyak borong nih..

khadijah said...

perempuan mestilah pilih nak shopping kan, nasib ade group laki yang rajin nak pikulkan barang :) bestnye nak gi langkawi jugak :)

-Sara- said...

wowww..manyak syok woooooo!

Nur a.k.a admansyah said...

Yup! agree... ahkak yg kate tk RETI shopping pun abes ratus2 utk cekelat! hihihihi

HeNRieTTa JoSe said...

Dekat dengan sopping complex....bestnyeeee....rietta wajib borng cekeleta....

salwana nordin @ che'wa said...

mmg tak cukup kalo bab shopping ni..biasalah kita pompuan hhhheeee...

takpe nnt ajak asben lak cuti2 malaysia thn depan ye

mieyza said...

best2!! bila la ambe nok sampai sini..gelap gambo sokmo..huhu

RedRose said...

oh wow! shopping!!! my favorite. bila la nak dpt gi langkawi ni. syian kita tak sampai lagi. wawaawaa!

intanfirdaus247 said...

tudia aih..sakan bersoping..hahahah

Mak Wardah said...

waa, best shopping sakan

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...




Related Posts with Thumbnails