Tuesday, January 22, 2013

AKu & Penny Chiffon Dress by ThePopLook!


As Salam..


Keinginan nk memilik dress Poplook dh lama curi² hadir dalam diri ;-p. Hahah, tp biler difikirkan ketinggianku yg bukannya ala² model ghituuu, pendamkan ajelah hasrat hati tu. Bkn terus block tapi KIV.=)

Bulan pose aritu kalo tak silap ade dorang keluarkan tapi paham² ajelah dekat nk raya. Punyerlah payah aku nk enter website die ngan wifi opis yg agak lembs tu maka melepasss lagi kali tu. Tunggu la jugakkot ade restok lg tapi tadak hinggalah satu hari tu si Zetty ade post status nak letgo new penny chiffon maxi dress with tag lg dgn rege lebih murah, terus aje booked nak! Yeay!!!! dapaaaattttt!!!

my first penny dress : Maroon kaler.



Ni yg 2nd : Mustard. sempat grab bebaru ni. So far br ada 2 koleksi tp duk mikir² byk koleksi pun segan nk pakai pi opis. Tp kwn opis aku pn dh terpengaruh sama dh. Order skali ngan die baru ni.. heheh..

Aku pakai pun time outing sama asben. Seb bek tade org tego aku "pegnen ke?.." cam kwn aku tu kena kes pakai baju maxi dress gini.. Satu lg masalah x gheti nk match ngan kasut. Biasa aku tgk remaja² la mostly pakai ngan wedges. Tp aku dinasihatkn x pakai wedges lg, bimbang kot crack lg. Aku tibai ngan flat je. Tudung pun aku rembat aje, x wape reti nk match.. heheh




mcm princess koya tak cukup inchi kan.. hahahahha



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

34 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Mia Kassim said...

Ok apa....hehe

~izan~ said...

cantiknyaaaa! tinggi lampai cantik la pakai,kalau izan pakai,adoii mcm bonsai bergerak je kang hehe..

eima said...

full shoes leper tu pun cun....

Saya Disini said...

cntik

NM02 said...

skang ni musin pakaian ikot suker kan. baju kaler lain, suar lain, tudung lain

eh, nmpk ok je... tak kelakar langsung. comei lagi ade...

MRS. K said...

kite punye koleksi dress poplook dah letgo/bagi kat adik.. perut buncit tak selesa pakai jenis jerut getah tu huhu

norhidana miswan said...

cantik, sesuai ngn akak yg kecik molek nih...

Ima Salsuzaima said...

sama la kite tak cukup tinggi.huahua..tapi comel ape..:P

salwana nordin @ che'wa said...

org cantik pakai apa pun tetap cantik :)

~aSHa~ said...

comey dia pakai..k.sha pakai nampak preggy..ehehehe kena 'alter' perut ni dulu baru berani..beli dah beli..merah jugak..sebijik

-Sara- said...

muda remaja gayanya! hihi

Nad MamaZN said...

Comeyyyy jek!
Tp.saya.tggi
Kang takut.terpendek plak bju tu
Pastu rase.cam tak seswaiiii jek, huhu
Alasan kan? Haha!

HeNRieTTa JoSe said...

cantek...seswai jerr pkai...nmpak lebih muda taw..nak nak yang kaler mustad tu....pndai pilih kaler...matching ngn tuan badan...sweet jerr tgk...

ieda immi said...

orang badan kecik nie .. pakai ape punn menarikk aje mata memandang haaaaaaa
jeles2 .. ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik...lily pun teringin nak pakai macam ni..tapi tu lah..tak cukup tinggi.. :D

Mama Hanim said...

cantik..

Fieza79 said...

wehh sama citarasa..yg pasti kita bole sedondon...sama sebijik yg mustard tuu...stiap mgu je msti nk intai2 poplook kot2 ada yg terbaru yg bkenan di hati..tiap mgu poplook..blh bankrup kan main dgn semua di ujung jri ni hehee...

suhaina laui. said...

cun jek :)..

Puan Mimi said...

cantiknya you pakai poplook.. sesuai sangat... saya pun teringin, tp rasa cam tak sesuai sebab kemetot dan gemuk. hehehe

salam kenal!

Nafira usof said...

gojes dah tuh~ orang slim pakai ape pon lawa.. jelesss~ kikikiki

combi said...

cantek lah :)

Fieda Rafli said...

comel..

LYAfrina said...

comel sgt2.. lya berkenan.. tp malu nk pakai.. sbb lya suka pkai sluar.. nk pakai y kain2 camni..tkut beli..last2 tersimpan..

BERT said...

fesyen bru ni.. cntik gak ye

eT said...

cantik la sis..kalo saya xtau la apa rupa..huhu

lieyalatif said...

wey ko tu slim melim sauk jek laa baju ape...mmg nampak gojes...tgk ko pakai dress gini...mmg cun koooo....suke aku tgk...

Riedaffya ibrahim said...

wah..cantik la..sesuai ngan tuannye....agaknya kao sy yg pendek ni pakai nampak cam pegnant tak?

munna said...

cantiklah..... sesuai je kaler tu

mamalieyna said...

Ok je..lawa... :-)

Eina tak reti berfesyen..heee..

mama_umar_maryam said...

canteknyeeeeeeeee awakkkkkk

ana9298 said...

rase2 da borink pki nk lego emel sy ana9298@gmail.com
Tq.
Pssttt.mmg sgt cntik awk pki

Anonymous said...

Kalau nak letgo penny email ye

silence_mute89@yahoo.com

Anonymous said...

Kalau nak letgo penny email ye

silence_mute89@yahoo.com

Anonymous said...

Kalau nak letgo penny email ye

silence_mute89@yahoo.com




Related Posts with Thumbnails