Tuesday, February 19, 2013

Testimoni: Kenapa Bedak Arab Kokuryu Super Summer Cake best???


As Salam..


Alhamdulillah, permintaan terhdp bedak arab kokuryu ni sgtla menggalakkan..
mula asal nk suke² aje nk tlg kwn tp skrg mmg dh suke pun,
upah lepasla bhgn topup bulanan.. heheh

ni nak share testimoni- testimoni customer bedak arab saya ni,
Alhamdulillah mostly feedback positif.. =D

Memandangkan hp kite cap ayam 3 branak aje,
taleh nk printscreen maka kite terpaksa guna manual, printscreen tru pc ajelah..
rumit kijenyer tp bukti itu yg penting..
kang x tunjuk bukti korang x percaya plak, hihihi..



Alia - Penang
Via poslaju, Alhamdulillah sampai kt tangan tuan die x pecah..
kemain byk lapis gak balut ngan bubble-wrap



Imah - Bukit Payong, Terengganu.
COD / byhand, senang..
 set masa n tempat, Imah pilih kaler yg seswai ngan kulit die
pastu bedak konpom elok tak pecah, puas ati!

http://lilo80.blogspot.com/2012/09/bedak-arab-kokuryu-super-summer-cake.html
Takpe Imah perasan lawa pun, sekali sekala..


Azura - Dungun, Terengganu
cod/ byhand


suke ler tew, jerawat dh takut nk menghampiri die..
eh aku pun tau, dlu ade jugak ler jerawat degil tp sekarang..
dh tadak, takut ler teww.. ;-p


ni mesti korang kenal, blogger si Sue pn dh try!
tqvm yer Sue


Ni baru sebahagian, yg dlm hp tru wassap aku tak letak lg..
tunggulah.. angin ghajen x dtg lg..
so u olls, tak rugi mencuba Bedak Arab ni tau..!!!






Stok bedak arab kokuryu super summer cake msh lg available sekarang!
cepat sebelum kehabisan stok lama plak nk nunggu nnnti ;-p

Ready stok:
Cherry Pink, Cherry, Puggy Pink, Orange Blush, Russet, Amber Rose & Jade







sms/ wassap/ line/ viber :
019 997 1011 

facebook :  
leily laily

emel : 
ummileily@gmail.com







TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

9 Sila Komen Disini ♪♫♪:

lieyalatif said...

kelas gitu tokey bedak arab niehhh!!!

aku pun pakai bedak ni leily...mmg best gile...tak yah nak beriye tepek bedak....sikit2 jek dah buat muke glowing2 heheheeh

Nad MamaZN said...

Aih, xleh jadik ni... Nak order gak la, hee

Cikgu Ma said...

teringin gak nak try..tp bedak yg ada masih banyak...rugi plak kalo x pakai...nak habiskan dulu

HeNRieTTa JoSe said...

nie yang buat rasa nak jugak...errr...jap nk google...nk cr kaler yang seswai.....

~AmyLiana86~ said...

berapa kak?

MamaYatie said...

bape inggit gok dear wei..tergoda ai..huhu

norhidana miswan said...

wah2 best lak dgr,ni y g rasa nk mencube nih tp ada sorang membe opis pakai bedak tu muke dia mengelupas... itu yg tak berani nk beli tuh... tkt gak...

~aSHa~ said...

sy pun sudah cuba...

Miss Syu said...

Salam Tumpang iklan ye

Sy ade menjual bedak arab ORI
RM45+FREE Span+FREE Pos

Borong juga dialu2kan
SMS Sy 0126246762




Related Posts with Thumbnails