Sunday, February 24, 2013

Video Cara Guna Bedak Arab Kokuryu - Jade


As Salam..


Cepat, cepat sebelum kehabisan stok.
stok bedak arab kaler Jade ni sgt limited, tp dh ready stok!
 sape cepat die dapat.. =D

Ni dia bedak arab ( kokuryu super summer cake) warna jade :



Fungsi jade ni as a concealer. Menutup/ memudarkan parut jerawat,
parut jeragat & sebarang boda² yg tak di ingini pd kulit muka.
kalo nk efek gebugebas elokla pakai jade ni.
pastu kena sental ngan warna lain plak psl jade ni kaler hijau.
(1 jade, 1 kaler lain *combo set, FREE postage* )




Ni video cara nak pakai bedak arab kokuryu super summer cake kaler jade ni
korang blh tonton video ni..




model dlm video ni guna Jade + Orange Blush [mcm saya pakai]
tp dia guna yg casing putih tu 25g





model dlm video ni guna Jade + Olive Rose [based on her skin tone]
 
nampak dorang x de parut pun kat muka kan,
tp itulah.. nak efek lbh shantek,
i sarankankan gunalah JADE uols.. heheh



berminat???



facebook
emel : ummileily@gmail.com
sms/ wassap : 019 997 1011
 



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

8 Sila Komen Disini ♪♫♪:

mamalieyna said...

Bermint jugak..cam best jer :-)

||Sis aLeaSaRa|| said...

morning ^^

mgu ni kerja sy dok google je bc testimoni pakai bedak arab ni hah,sy minat pakai rossete,nk pakai jade rs tak kot sbb kulit sy bersih.tgh confuse nak pakai kokuryu atau ronasutra huhu....

Sue-Rya Qistina said...

famous jugak bedak arab ni ye. so far, saya gunakan naturactor utk client2 saya. compact powder pulak saya pakai pixy, loose powder danos. x cuba lg yg ni

seribupilihan said...

elok jugak nampak bedak arab nie...

Cho Zila said...

ramai gak yang pakai bedak arabni.. teringin gak nak mencubanyer..

sue zainun said...

kalau kulit sawo mtg cam saye nih mana yg sesuai yek..leh advise

Miss Syu said...

Salam Tumpang iklan ye :D

Sy ade menjual bedak arab ORI
RM45+FREE Span+FREE Pos
Borong juga dialu2kan

SMS Sy 0126246762

SyifaQaid Syaddad said...

hai..kak.nak tanye stok jade ni ad lg x
?




Related Posts with Thumbnails