Tuesday, March 26, 2013

Borong Bedak Arab (Kokuryu Super Summer Cake)


As Salam



Berita baik utk pengguna/ peminat/ pemakai/ penjual & segala apa yg berkaitan ngan bedak arab kokuryu super summer cake ni,
nah, amekaw stok baru yg dh sampai agak banyak dari biasa.. =D

Ready Stock : 
(i) Cherry : utk kulit putih/ cerah
(ii) Orange Blush: utk kulit kuning langsat
(iii) Russet: utk kebanyakan kulit org Asia/ natural/ sawo matang

(iv) Amber Rose : utk kulit sawo matang
(v) Jade : sebangai concealer.(Penutup parut jerawat/ jeragat/ bintik hitam or else)



memandangkan stok baru yg sampai ni supplier kasi harga yg rendah berbanding sebelumnya,
selaras dgn itu juga saya pun menurunkn harga bedak tersebut yg jauh LEBIH MURAH dari kebiasaan!!! (mcm ayat buku plok kan ;-p)




Jualan runcit masih berjalan seperti biasa.

Jualan BORONG dialukan buat masa sekarang & sementara stok masih ada.
minima 10pcs utk jualan borong

berminat & sebarang pertanyaan lanjut blh hubungi:
wassap/ sms/ wechat : 019 997 1011
emel : ummileily@gmail.com
facebook : leily laily *(agak masalah kalo yg bukan friend psl mesej masuk kat other, salu je terlepas pandang)*












Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

10 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Sue-Rya Qistina said...

semoga sukses ye kak! :D

Nad MamaZN said...

Wasap kite kak
Nk tau rege ;)

tenku butang said...

semoga success bisness..

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Mama Vogue said...

Amboii banyak nyer..
Tapi tak sure nak pilih yg mana..
Kalau PIXY mamavogue pakai natural white..
Agak2 bedak arab ni nak amik yg mane ekk?

syawalsimpsons said...

sue dah deal kan...kikiki

tenku butang said...

semoga sukses dlm bisnes.. =)

eima said...

semoga maju jaya ye ....rezekibertambah2

Anonymous said...

sms detail kt 0132643039

Anonymous said...

harga cna? kalau borong 0174501565

Ahmad nazrimi said...

Assalamualaikum..saya pembekal bedak kokuryu arab. insyaAllah penghantaran dalam masa satu minggu. order untuk 150 pieces keatas.Stok dari arab terus. boleh email imirzan@gmail.com atau whatsup +966548181772.insyaAllah.




Related Posts with Thumbnails