Thursday, April 4, 2013

Aku & Shawl dari Shawlbyvsnow


As Salam


Amacam model Shawlbyvsnow baru ni, blh lawan Amirah [owner sbvs] tak?... ;-p




memula aku beli kaler Light Jasmine [mcm yg dipakai tu] sbb nk ngetest kain die ok ke tak. Sekali.. mmg selesa la wei. Tak kebanyakan plain shawl yg aku dh ada. Rege die mmg kire agak ummps sket tp oke ape, sangat berkualiti.

Tak jarang , senang je nk bentuk kalo suke yg muncung kat depan tu. kalo yg suke pesen pin kat belakang ala-² minah arab pun okeh, cun! flowy aje bler belit² atas kapla tu. Panjang, blh cover critical part kat dpn tu n byk pesen aku tgk kat u-tube Amirah wat tutorial. Dan paling best, kat ujung shawl tu kirikanan ade rounded curve ala half- moon. so kalo nk pusingkan arah mane pun sgt shantek!
Mmg pueh ati lah, bak org kata: kalah membeli, menang memakai =D
 
Sbbkan dh jatuh chenta ngan Shawlbyvsnow ni, maka aku repeat order lg. Kali ni 3 pcs sekaligus psl nk jimat kos pos. Hehehe..
Rembat kaler : apricot, dark rasberry rose n charcoal.




ni gambo² cik kak kite ngetest shawl baru ke opis.. ;-p







shawl kaler charcoal aje blom ade gambar lg ..
 
nx colour q-in-list : french rose, pansy purple tp yg ni out-ot-stock dh. Cepat amirah restock balik sblm raya nih *hope* .. heheheh

pengemar² shawl, apelagi.. jomms!!






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

19 Sila Komen Disini ♪♫♪:

lia said...

iskkkk lawo nyer... mcm anak dara...

NM03 said...

member aku pun suker shopping kat sbvs ni, sekali dia rembat, berhelai2

syawalsimpsons said...

alamak..cantik la pulok....ni buat terpengaruh ni

Nana said...

comei weh demo

Nafira usof said...

kawan zura ade hadiahkan 1 halfmoon shawl.. masalahnye skrg adalah.. tak reti nak membelit shawl tuh.. dah tgk kat utube.. tapi x de yg berkenan plak cara belit tu.. zura nak cara yang simple dan senang.. banyak cekadak..muahahahahaha

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

memang puashati shawl dr shawlbyvsnow ni, eija pun dah ada 3 helai koleksi dr shawlbyvsnow ni.., pernah gak wat n3 ttg shawlbyvsnow ni..:)

~AmyLiana86~ said...

cantik...suka shawl2 tu.. =)

salwana nordin @ che'wa said...

cantik!!!!:)

kita tak berapa suka pakai shawl..renyah sket la..

u pakai mmg sweet :)

*azni* said...

ishh,cantiknye..malangnye kite tak reti lilit2 shawl..salam kenal dr kite ye..

wawa_addien said...

dear..
kamooo sgt cantekkk
mcm anak dara lg ;)
wawa x penah pakai shawl
bila tgk kamoo..
trus tertarikkk

e!ya said...

comeii sangat..dah tergoda utk order tp dah sold out arghh..

norhidana miswan said...

mule2 nk ckp psl akak, aduh2 selim melim akak nih kalah anak dara... cantik2 akak ngn selendang tuh... dana bkn jenis org yg rajin pakai selendang heheheh

mama lieyna said...

Cantik n sesuai... :-)

Eina ni tk pnh try pakai, mcm tak sesui je....

eima said...

ko klu pakai shawl lagi comey tau .. dr pakai tudung jenis sarung tu sbb nampak matang sgt..klu shawl nampak muda remaja u...hihi

HeNRieTTa JoSe said...

Chanteknye...siap ada cuting half moon....sebelum ada tudung aidijuma, pkai la jugak shawl...skank dh xpkai sgt dh...tgk yg ini...berkenan la plak...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

kita pun suka shawl dari shawlbyvsnow ni. dah rembat 3pcs... tnegah berkira2 nak rembat wrna apa lagi ni... huhu

Cho Zila said...

nampak cun... akak pn tengah meng'shawl'kan diri.. rasa muda sikit kalau ber'shawl'ni...

adarnadzmie said...

salam kenal... tq sudi ke blog akak... suka tgk leily pakai shawl...cun...hehe

Puan Kutu said...

lawa..tp sy ni jenis malas nak belit2..bila dtg rajin baru pakai shawl..:)




Related Posts with Thumbnails