Tuesday, April 23, 2013

Alasan terbaeekkk


As salam..


ape kabo kawan blog? sihat ke.. hehehe. Alhamdulillah, dpt apdet blog tanpa sebarang gangguan fizikal mahupun emosi sekrg. oh lupe, skrg ni berlintas langsung dr serdang, kwsn sekitar aku kursus. Dpt blk awal arini, first day en penceramah, en Abullah Ismail ade urgent kol, biggoss kol dr wisma tani. untungggg.. =)

ye dpt apdet blog tanpa gangguan... =)
kamis lepas en asben bw balik gadjet yg dh lama die duk aim nak beli..
nah, bende alah ni!..




haha, sblm ni sume alasan nk beli benda alah ni aku reject mentah². yelah, mase mane nak main, pg mancing. asal ade masa terluang tido. kang ada budak yg taknak buat kije skolah kang asek duk hadap benda tu siang malam. tau ajelah mulut mak die taleh nk stop kalo bg speech.. ;-p
thats y aku reject!!

tapi kali ni alasan die nnti bole main time aku kursus. boleh ilangkan bosan katanya lagi. oke, LULUS!!! as long die temankan aku kursus, jadi driver pi anto pi amek sepanjang minggu ni.. heheh

nnti reject kang tak psl² takde supir.. ;-p





Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

7 Sila Komen Disini ♪♫♪:

LYAfrina said...

hihi..pandai husband leily cari alasan tu...

alya ikut gop ke?

Nad MamaZN said...

Terbaik punya alasan ;)

Anonymous said...

Pretty section of content. I simply stumbled upon your web
site and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog
posts. Anyway I'll be subscribing in your augment and even I success you get admission to consistently rapidly.

Stop by my page ... bmi chart male

norhidana miswan said...

jln2 pg jln semarak lh kak, blh jumpa hehehe...
syoknyer cik abg blh jd supir n tmn akak berkursus, time mlm takde kursus blh jln2 pusing kl kan...

syawalsimpsons said...

mmg best alasan ni

Nafira usof said...

hahahahaha..
2 2 pihak bijak..
win win situation gittu.. ahaks~

**MrS HaZiRaH** said...

asben kiter pon dah lame teringin nak beli..tp tak dapat lagi..hahhaaaa....salam kenal dear... =)




Related Posts with Thumbnails