Wednesday, April 17, 2013

panggilan kursus plak dahhh...



As salam



arini x ambil peluang wat n3 WW, word more arini..
 2 ari lepas aku dpt surat ni dr wisma tani, adoiii!!!





al-kisahnya..
mesyuarat jabatan aritu bigboss siap sound aku salu mengelak nk kursus
nak tak nak terpaksa la aku redho nama dicalonkan
maunyer tak, kena sound sedemikian rupa walhal mane de pernah sekalipun aku menolak,
kursus pn mane de lg tahun ni..
yg aku mintak, yg aku minat - kursus adobe photoshop x dpt plak.. hehe

oke.. fine, Insha Allah ..aku pergi
memula patut kursus tu kat PLPP Besut, ntah cane kena ke Serdang plak.
kemain aku harap x jd kursus tu, maklumle nk mengundi.. heheh
yg jd masalahnyer skrg, dipanggil kursus tapi..
PENGINAPAN TIDAK DISEDIAKAN..
cantttiiik sgt!

3 hari gak tu, gaji 25 hb .. adoii.
dgr cite peruntukan duit tnt dh takat idung..
taleh claim matila akuuu..dahla kena pegi sendiri
kenderaan jabatan 1 eksiden, 2 lg clash date ngan yg dh booking awal..


so guys, 
u ols yg  permanent resident area serdang or kwsn sewaktu dgnnya..
ade cadangan hotel² bajet tak area serdang/ seri kembangan or area tu..
aku mmg tatau langsung area tu, biasa gi ngan opis aje..

 
 




Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

11 Sila Komen Disini ♪♫♪:

lieyalatif said...

lorrrr mcm mane penginapan tak disediakan....dah tentu2 peserta jauh kan...pelik gak ni....

Nad MamaZN said...

Isk isk isk...
Jenuh gak tu penginapan n pengangkutan tak disediakan
Alya ikut skali x ni? Ke p ngan kwn2?
Area seri kembangan ada la bajet hotel
Tp xsure condition

syawalsimpsons said...

sue pon tak tau..dah dekat ngan umah sue tu..sue duduk putrajaya...mmm..entah la..mungkin ada...tapi tak tau la condition gi mana kan

Nafira usof said...

adehaiii.. memang ade eh camtu.. kursus tapi x sediakan penginapan?

zura pon x biasa area sana.. kalo shah alam tau la~

norhidana miswan said...

aduhla camne diaorg bt kursus nih, peserta yg jauh2 camne la takde penginapan... tp rasanyer area serdang ngn sg besi banyak hotel bajet kak,
blum tgh thn dh nk limit duit tnt? awal nyer, camne bos2 bt planning, sian anak buah...

aLyNnZ said...

Erm..sama ler dgn alynn kalo ada oilihan mmg mengelak nak kursus atau outstation..erm..esok alynn ke langkawi..huhu..erm rasanyer area2 yu bnyk hotel budget tp better bergeng riso gakkan kalo sorang2..

mama lieyna said...

Errr susah nye gitu..

Meh tumpang tido umah kite la..hehe.. bkt jalil. :-)

Cho Zila said...

gitu pulak yerk.. kat seri kembangantu cam aderjer... serdangpun der kot.. susah gak yerk..

Fiza Rahman said...

Susah juga tu. Suruh gi kursus tapi penginapan tak disediakan.

-Sara- said...

ermm xleh apply advance lu ke? boleh kannn

mama_umar_maryam said...

hmm, ssh juge klu xsediakn penginapan.zt xreti sgt area tu tp byk je hotel yg okay2 kt area situ..cume tang transport tulah




Related Posts with Thumbnails