Sunday, June 30, 2013

2D1N di Resort World Awana Kijal, Terengganu


As Salam



Crite awal April 2013 ;-p




Pestime lepaking sini, b4 kat apartment aje pernah
ni kire stress therapy slps terperap kat umah seminggu plus,
asben kena naik offshore- mandatori! huh!!



cek-in cek-in jugak tp kije skolah ttp kena bawak weh!


Siyesly mmg cun Resort World Awana Kijal ni..
tp kurang sket auranya psl aku pn mmg org terengganu kan,
so keterujaan sket kurang psl dh biasa lalulalang dh.. heheh


 trademark : Penyu ber- kapel.. heheh






disbbkn tiada tempat menarik [soping point, hahah] sekitar,
kitorang lepak kat bilik aje, oke ler tu ckp nk release stress kan.. =)
xtvt biasa mandi kolam pas cerohhh takleh dielakkan lg..


view dr bilik, maunyer Alya tak meronta nk turun wlpn panas berdering masa ni!


kalo ikutkan aku, Resort World Awana ni lg happening dr. Impiana Resort,
kat Impiana- pool die takdela se-gah Awana,yg siap ngan menan bagai..
tp itu yg lebih tu, haah.. lebih puas ati utk si Alya..

pg tu aku nk sarap pun tak senang, duk haruk nk mandi..
dhla mknn kat situ super duper best, ade lemang kijal + rendang..
mmg dlm byk² hotel yg dh kuo- masuk, sini- Awana Kijal mmg terbaikkkk!
tp syg, duk bertekak ngan Alya nk g mandi
oooh, rugi betul lah!!


 ohsem lemang kijal!


takpe, alasan nx time blh cek-in sini lagi (y)!!!


ni la aktiviti biasa die, tak puas²..
huh!








ngan kawan baru...








Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

4 Sila Komen Disini ♪♫♪:

syawalsimpsons said...

bestnyer tempat kat sini

salwana nordin @ che'wa said...

sonoknya cuti2 kt sini..

paling best makanan lah kan :)

Nad MamaZN said...

Wah!
Alya paling seronok ni hehe

zety said...

awana mmg best ;)




Related Posts with Thumbnails