Thursday, July 18, 2013

Mines Wellness Hotel Seri Kembangan



As Salam


Lamanya nk share n3 ni,
ni masa kite kena kursus kat Serdang ituari ;-p


: view dari bilik kite :

 kan kite kursus aritu tadak tempat menginap, so en asben booked situ
normal rate aku kurang periksa psl claim hotel aku mmg x layak kat situ sebenarnya.. muahahah
sbb asben nk tempat yg selesa diala booking tru agoda.com
dkt ngan soping mall + senang nk gi anto ambil aku kursus



 : view senja :
 : dpn tasik tu bangunan Sapuracrest kan :


Ni gambo² yg kite snap, sume dr hp aje..
kite suke ambil gambo memana tempat yg dh check-in ni bukan ape,
kalo korang minat nak check-in sama blhla survey² cuci² mata dlu kan..
seswai tak ngan citarasa korang kan...




ni pool Mine Wellness Hotel, menarik kan??
kemain Alya bersemangat nak mandi tp asben ckp x sampai 15 minit dh ajak naik bilik..
bdk tu penggeli ngan pasir, pool die berpasir gitu
mandi pn ngan slipa.. ;-p
kebetulan plak time kite duk situ asek hujan aje manjang petang ari
so air kolam sikit kotor

So far, mmg best sgt environment hotel ni, ala- ala bumi hijau gitu..
mcm gini, antik n kreatif kan??
recycle mentol lampu pun boleh tanam pokok ghiteeeww..




plg syok taleh langsung smoking kat hotel n bilik
tpkan asben curi² sedut jugak, huh.. kantoiiii ;-p
tp asben ckp x best hotel ni, mebi psl taleh smoking kot.. hahah



ehem.. tak sahla kalo apdet pos tak selit gambo tuan empunya kan..
heheheh
& sebelum check-out sempat gak mengabadikan gambo kenangan
ntah bile plak dpt stay sini lg.. ;-(







Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

11 Sila Komen Disini ♪♫♪:

JaSSNaNi said...

assalamualaikum..
nampak menarik.. x tau pulak ada hotel gini cantek kat mines tu.. bape rege nye? cam mahal gak.. kiranya pool dia tu ala ala beach la kan.. cuma tak berombak..

syawalsimpsons said...

sue lalu je...tak penah masuk pon..kikiki

Nad MamaZN said...

Suka la gaya kasual akak gmbo bawah tu
Sempoi tp smart
Kalu saya camtu cam klakar plak
Saya tunjuk gmbr akak kt hubby
Saya ckp suka gaya camni
Pastu dia jawab akak sesuai la, saya tak sesuai katanya huhu

salwana nordin @ che'wa said...

best..best..smuanya best!

tempat yg awak pegi smua menarik tertarik da bomb tau hhheeee

nice family :)

mama maman aka yana said...

dekat ngan office kita.. :)

Rizziela said...

cantiknya...agak2 berapa harga tu

lia said...

ehhhh lawaaaaa... tgk dr luar means dat masa nak parking ke mines, nmpk x berapa menarik...

eima said...

ai pun suka gambo kat bwh tu seyes smart ... sempoi je ...

tak penah pi dok hotel tu sbb dekat sgt ngan rumah ..hahaha

Nafira usof said...

comelnye lah tuan tanah.. x nampak cam mak org pon~ hehehehe

~MommyAida~ said...

Comellnya u pakai kasut snickers tuu..hihihi..(itu yg nampak dulu)..hihihi..hotel pny scenery nampak cantik sangat!!

mama lieyna said...

Cantik... :-)
Agaknya hotel ni go for green tech certified kot..menarik..

Waah, bergaya 3 beranak, cam mudamudi.. eh mmg muda pun lg kan..ihiks..




Related Posts with Thumbnails