Tuesday, July 2, 2013

Pekena Nan Cheese Medan Tuanku


As Salam


Haihh... mane tahan korang asek duk sogok crite psl roti nan- cheese ni
sedap la, hape la.. bikin terliur beb!!!
so, atas sbb itu aku pun jenuh la mencari n mengugel sana sini..
haha, bab makan mmg gigih!

kebetulan, check-in aritu kat Prescott Inn Medan Tuanku
dlm duk sibuk mencari parking maka terpandanglah signboard :-
RSMY House of Real Beriani
Wow, ini sudah bagussss, dekat je tu.... =)




asben balik dr meeting terus turun pekena roti nan cheese ni..
oh ye, kedai ni bukak petang rasanya..
tutupnya tak pasti, malam kot.. hehehe


: menu :


Asben order nasi beriani,
mommie & Alya ngetest 3 biji nan- cheese
pergghhh... die punye cheese, meleleh beb!

punyalah kenyang, sebiji tak abes wat naik bilik
sekali hadap aje Alya sensorang!




cheese lover, ape lagi...
cubala try seblom bulan pose nih..
mabeless..!!


oke, dh boleh eksen gitau org kite dh try nan- cheese medan tuanku..
muahahahah.. =D






Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

10 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Nad MamaZN said...

Wah!
Org jauh dh merasa dulu
Bleh eksen dgn saya ^_^

norhidana miswan said...

nengok pun udah meleleh, mmg wajib try nih kak...

syawalsimpsons said...

bila nak try sini ni...org jauh dah try ni..org dekat pulok tak terasa lagi ni

NM02 said...

raya nnt kita balik kelate ikot tgganu. nak lepak hotel ngadap laut. kat maner yang best ek?

reply kat blog kitew eh... maceh

eima said...

die punya cheese tu byk la ...sedap tu

Ummi Hanie said...

alamak, sy pun dah terliur + ngidam ni :p

Outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

zety said...

fuyoh..mcm pizza!

Amanda Suria said...

Amboi anak beranak ni mkn nan cheese.. sabar jer la....

Nurgaya Jusmate said...

kedai nie bawah hotel je ke?
kak za nak ke kl sabtu ni stay kat prescott ..kalo dekat je mau cubain...kikiki




Related Posts with Thumbnails