Monday, August 19, 2013

Cerita 2 Syawal 1434H & The Smurfs 2 3D


As Salam


Raya ke-2 msh di umah mertua.
Ni outfit kitorang tuk 2 Syawal 1434H




Eh, korang pasan tak si Alya tu..
ye, dia still nk pakai baju raya 1 Syawal
puas aku mujuk suh pakai baju lain tp die tanak..
kang melalak umah org susah so aku biar ajelah..
nk wat cane, sembur perfume jelah.. =)

kitorang x meraya mane pun aritu
cuma pi umh baru biras aje sama mertua
nk pi mane pun tatau, suami bkn jenis suke bertandang
blk- blk tempat yg sama jugak..

the cuzzies in action!







memandangkn we ols ni x tau nk pi mane dh,
asben suggest gi tgk wayang ECM..
ape lagi.. lajuuuuu je angguk!
tgk crite kartun: The Smurfs 2 in 3D
besssttt!!!
nk cerita panjang- panjang x reti so korang pi tgk sendiri ler..
heheh.. mmg strongly recommended yer!


kluo wayang, jumpa maskot The Smurfs ni..
apelagi, jom bergambo!!!
maskot pakai baju raya.. hahahah

Alya & Smurfette




Mommie, Alya & Papa Smurf










Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

19 Sila Komen Disini ♪♫♪:

syawalsimpsons said...

alya moody ke...macam tak mo gambo je

Nad MamaZN said...

Beraya dgn smurf! :)
Smurf bg duit raya x? Hehe

Kak, nk jwb soklan kt komen ritu
Shawl saya beli ngan purdy petals
Check ig & fb dorg :)

salwana nordin @ che'wa said...

simplenya raya korang ye :)

tak apa yg penting happy bila bersama2 keluarga :)

sempat lg tu tgk wayang ye hhhheeee..layanzzzzzzz

Rizziela said...

samalah.. kami pun x beraya

cumanya kat Muar tak ada panggung.. kalau tak ..sampai panggung gak lah kami di hari raya :D

munna said...

happy family.... sama ngan anak munna yasmin hari2 nak pakai baju kurung raya je.... salam aidilfitri dan maaf zahir batin ....

NM03 said...

aloh.... kiut weh smurf pakai baju melayu bersampin bagai...

Cho Zila said...

seronoknyer dia suka pakai baju kurung.. kalau gitu belikna baju kurung dua tiga pasang untuk raya... anak2 akak kalau rayajer nak pakai kalau kenduri kawentu jenuh nak suruh...
syiiook yerk smurf... tak sempat nak tengokle rgamaknyer asyik sibukjer...

Puan Jiha said...

Tgk movie ok lah jugak kan

hehehehe penah ada sekali raya...kiterang tak balik kg...1st day raya gi Zoo Negara hahhaaha tak boleh blah bile igt balik

Leeza Eelza said...

Salam lebaran.. maaf zahir & batin :)

norhidana miswan said...

senang lah mama tak pyh beli baju banyak2 kn alya... tp alya cam malu2 je masa amik gambar tu...

lieyalatif said...

untungnye alya jumpe smurf...mesti suke nih...mia mija pun suke nih....aku hutang ngan dieorg ni nak pi tgk cite tuh...

cantik baju ko pompuan...alah ko cantik pakai ape pun tetap naik serinyer...

Qhaifa Nur said...

salam aidilfitri...

tengok smurf ya alya...seronoknya

zety said...

waaa smurf pon beraya!

mama sara nur said...

selamat hari raya
cantik baju kurung dia

Softtouch [Hanim] said...

amboisiap tgk wayang lagi...comeynta smurf tu pakai bj melayu.....

Bj raya alya cntik sgt tu dia nk pakai lg tu leily....

Riedaffya ibrahim said...

the smurf pakai baju raya

LYAfrina said...

hihi..tula..bru nk kata..bju tu mcm sama dgn y 1 syawal.. rupanya dia recyle balik..xpe la.. ikut je la..sma cam asya jugok ni..klo x ikut mula r melolong...

lya x tgk y 3d sbb mmg xleh tgk r versi g2..poning kpala... waa..siap ade maskot agi..

sekslove said...


Salam Kenal Jabat Tangan Dari Kami.

blog ini lg Blogwalking...
Dan Kalo Ada Yang Mau Cari Alat Bantu Sex Atau Obat Kuat Dan Obat Perangsang Atau Pun Obat Pelangsing Badan Blog Kami Menyediakannya jika berkenan berkunjung ya.. makacih

Puan Suraya said...

waaa..akak org ganu ek? saya pon :)



http://inibelogcikgusuraya.blogspot.com/




Related Posts with Thumbnails