Tuesday, December 31, 2013

Entry Terakhir Tahun 2013


 As Salam


Heluuuu...
ye, kakakmu masih ada tp tenggelam timbul ginilah..
hehehe..

tetiba arini mai aura nk apdet post sempena penutup thn 2013
ala.. bg gimik² sket, cuci² habuk - sawang blog
agak lama tak hapdet blog bertuah ni..

ape cerita yer stlh lama menyepi..
takde ape yg menarik la, nk buat rumusan pn tak pandai
biasa- biasa aje cuma byk nk crite kat sini tp tak tercerita
nk kata sibuk-- sibukla jugak
tp Virus M sebenarnya..



: ambe se- family :


Alya dh naik darjah 2 thn 2014
settle dh sume urusan persekolahan dia semalam..
anak ambe masih jugok sorang tahun ni,
tak bertambah- tambah.. huhuhu
Usaha? mmgla ber-usaha sokmo ;-p
tp takde rezeki lg

berprasangka baik :
"DIA mengatur yang terbaik untuk saya & keluarga "

bab ambe pulok x leh tukar lg ni wehhh..
tp dh sampai ke bahagian pertukaran JPA, ambe q ke-3
pyh ngakloh weh psl nk tuko ke daerah kan, federal post x byk..
huwaaaa...!!!
sabo lely sabo.. -- azam tahun baru nk lebih sabar

Rumusan thn 2013 ni Syukur Alhamdulillah pd Yang Esa,
banyak rezeki yg DIA bagi pd ambe sekeluarga
rezeki anak sendiri takdok lg tp DIA bg ambe ada anak sedara baru
dh masuk 4 bulan anak sedara boboboi ambe tp maklong dia x up n3 lg.. huhuhu
sukooola ada baby in the house ni,
blk kije gi hungga ke baby Adam sampai kak Alya pun jeles.. heheh


Esok, dh masuk thn 2014
nk cerita psl azam thn baru pn mcm biasa- biasa je

Insha Allah, nk solat di awal waktu =)
nk jd yg lebih baik dari tahun ni, amin!!!

kawan², ambe mitok maaf jugok neh
esk kita buka lembaran baru
nk gi jalan² jugok blog kawan² tapi dokdang drop a comment
usha dari jauh je..
ambe sayang lagi deme semua..


pssstt...
nampaknya hanya 52 entry aje tahun 2013



Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

6 Sila Komen Disini ♪♫♪:

Nad MamaZN said...

Selamat thn baru kak!
=)

Rafhani said...

amboi..lamanya mung ilang lily...tp xper.hehehhehe.Selamat tahun baru..

Ena's Stories said...

Hepi new year...moga penyakit M cepat sembuh...heeee

norhidana miswan said...

jgn lah lama2 sgt tinggal blog nih kak... kadang rindu nk tanya kbr tp tak tau mana nk cari... nsb lah ada add kt fb...

munna said...

Munna pun lama tak update.... Ni je baru dtg semangat.... Harapnya berkekalan mood ni.... Selamat thn baru juga.....

eima said...

selamat tahun baru .....




Related Posts with Thumbnails