Saturday, September 28, 2013

Sambutan Majlis Aidilfitri 1434H | 2013


As Salam


Uish, lamanya tak menaip kat blog ni, dh sebulan lebih dah..
hahah.. igt dh jd pekasam tp tak ye,
mood maghi dh ni.. ;-)

Wlpn dh nak hampir raya haji dh, tak kire--
nak apdet jugak psl raya puasa

Seperti kelaziman thn² sudah,
majlis raya peringkat opis sedaya akan dibuat
oke, kite tgk cik makcik tuan tanah dulu
ngan juadah tahun ni, Roti Jala Zam- zam Alakazam



tahun ni aku ditugaskan sbg ajk keceriaan
sehari sblm majlis msg2 sibuk memainkn peranan
sukooo! moralnya-- teamwork itu sgt penting



sblm tu ada majlis celebrate besday staf yg lahir antara bln mei- sept.
sume sporting, cayalah!






mmg byk jugakle juadah raya kali ni, namanya jugak komersial
kira kerahan tenaga kerja la psl kebanyak juadah kitorang bikin sendiri
hahaa.. pecah perut gelak time buat label tu




ni la sume staff kat opis daku
punyelah pyh nk amek shot yg terbaek
msg2 sibuk nk makan--
lapoooo.. =)




Ni gambo² sepanjang majlis
meriah jugakla psl aitu ada latihan kawad so lps training dorang serbu ler..
kalo tak, takde la meriah sgt




byk gile gambo nk kena tapis psl aritu mesra lensa sgt..hahah
pas camera si a, si b plak, pastu si c panggil..
perghhh... mcm artis kau!
sampai ke petak roselle pun sempat melaram..
huhuh, layan ajelah..



psst :-
okeh, siap n3 tertunggak.
minggu ni kena kursus lg.. huwaaa..
ye, mmg bzs alahkan mb.. hahahah



Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

Wednesday, September 25, 2013

WW #0413 : Keep Calm...


A s Salam..







Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D




Related Posts with Thumbnails