Wednesday, April 16, 2014

Pertambahan Usia...


As Salam


Alhamdulillah, syukur
Allah masih panjangkan umurku


last week, wall kat fb kite penuh dgn ucapan hari lahir =)
olololo... terharu la weiii
umo makin meningkat ni, jiwe makin sensitip plak
huhuhu..

tadak specel celebration, tp tahun ni kite dapat supriseeee tau!
nak pengsan rasanya dpt sejambak munge dari ntah sape ntah ;-p
hehehe, pandai ler buat suprise tanpa kad plak tu..
pes time tauuu dpt munge sejambak gitu, kesian kan..
apepun, mekasih asben!





Ni pun kek suprise jugak kiranya
Dua banak tu pi town tak ajak pun kite
Tetiba wat balik ..
Tokojuttt makkk




yg ni plak dari sape lg kalo bukan dari anakanda tersayang
gigih nau buat kad utk mommie
malam arinya duk merajuk ngan kita psl  duk haruk ajakpi beli adiah kat kite..
huhuhu, kesian sungguh beria nk bli adiah tp kite tak layan
tp dpt jugakla adiah spesel dari anakanda wlpn lewat
mmg spesel sgt-- nnti kite review neh!





itu aje crite psl ulangtahun kelahiran kite tahun ni
nothing specel, dah tua khannn...


tapikan, sari seblom sambut besday aritu..
kite dpt kol dari JPA tauuuu
Insha Allah, harap itu adalah hadiah hari lahir yg plg BESAAAR tahun ni
amin!! *menunggu surat*


selingan----




itu gambo besday kite tahun lepas *tak sempat nk up n3*
blk kije pengsan jap, tetiba bunyi sore suami wish besday
ooohooii, cam mimpi plak dia blk bawak kek
suprise la sgt!
keterujaan plus mamai² gitu





yg ni plak tahun lepas jugak, kat opis--
sambut ramai² ngan staff yg besdaynya antara jan- april
utk tahun ni x buat lg ni..
bile ntah boss free ni
blh buat sekali ngan farewell kite [amin]





notakaki:
mekasih mendoakan kite ;-)





Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

10 Sila Komen Disini ♪♫♪:

salwana nordin @ che'wa said...

leily..happy bday..dah 34 kan..sama la kita..bukan dah tua..dah matang kkkeeee

cantiknya bunga..mesti berbunga2 je hati tu..suami saya pun suka buat suprise dgn bunga..mmg cair :)

:: idzwa :: said...

happy birthday :)

Nieyl said...

Happy birthday...:)

Nad MamaZN said...

eeee banyaknya kek! :)
bulan april kan kite share sesama hehehe

moga hadiah beday paling best tu akan akak dpt xlama je lagi ;)))

syawalsimpsons said...

happy belated bufday

lia said...

hepi belated besday dear...

plng tacing hadiah kad dari anak tu kan...

Cho Zila said...

tak tuapun muda lagitu...
happy besday... semoga seronok menjalani kehidupan yang lebih matang...
syioknyer dapat bunga.. akakpun takpenah lagi dapat dari hubbyu...

Nafira usof said...

Alahaiii.. bestnye dapat suprise.
mesti rasa terharu sangat kan~
walaupon sekadar kek dan kad serta bunga.. cukup dah membuatkan kita happy~

norhidana miswan said...

epy belated birthday kak... moga lebih sukses n sentiasa dlm lindunganNya... bestnyer dpt hadiah munge tuh

eima said...

UNTUNGNYA SEMUA ORG HARGAI KAMU...HEPI BELATED BESDAY DEAR




Related Posts with Thumbnails