Monday, May 26, 2014

Daiso Japan dah bukak kat Kuantan!


As Salam


ooo yea oo yeaa...
Daiso dh bukak kat kuantan [paling dekat ngan umah kite]
kat East Coast Mall, level paling atas kat area jual handphone² tu
satu level ngan GSC

ape yang best sangat kat Daiso nih?

maunye tak best,
sume barang flat rate - RM5 sahaja
Seswai la ngan poket saya yg banyak habuk ni...
Hehehe


: gugel image :


Tak selfie pun kat Daiso ni...
Korang pun dh biasa pegi kan..
Dh advanced dr kite,
Dh tau pun ape yg ada..
:-)




Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

10 Sila Komen Disini ♪♫♪:

lieyalatif said...

yeay!!!!

aku paling suke gi daiso beb.... gile beli barang2 bento mia mija laa ...aku rase tiap m inggu kalo pi jj equine tu mmg singgah punye laa kat daiso ni heheheeh...lg pun barang die cute2...sesuai gak gune tuk susun atur rumah....aku tgk blog susunatur byk gak pakai barang dari daiso.....

Nad MamaZN said...

yeayyy hepi utk kak leily! pasni byk la memborong heheheh

syawalsimpsons said...

hohoohohoh...suke..rambang bijik mata jemah kalo G sini gak..semua rasa nak beli tau

Qaseh Vee said...

blm pernah pergi ni . dok baca kat blog saja .

HeNRieTTa JoSe said...

dah lamer xpergi...nak kena pergi juga nie...banyak brg nak kena cari...

LYAfrina said...

owhh iye leily?/
wajiblah pegi nanti bila ke kuantan...

eima said...

wlupun kat sini ade .. aku sekali x penah msk ....

IFA Athirah said...

saya tahu! de macam2? trmasuk nk masak telur/pancake jd bentuk kepala rilakuma pun ade. hehe

Wholesale gold chains said...

Very nice post! I like this...Keep it up! Accepting for sharing!
Gold & silver chain by the inch

kehidupan sihat said...

baru tahu kuantan dah ada daiso.lepas ni leh singgah kalau ke rumah mertua :)

thanks sharing
salam perkenalan sis.
jemput ke blog nana




Related Posts with Thumbnails