Thursday, December 25, 2014

Keadaan Banjir 2014 di Kemaman


As salam


Rasanya ramai yg dh tau psl perkembangan banjir kat pantai timur ni kan...
tru wassap mahupun media massa, mmg banyak gambar yg di share 

nk cerita byk² pun tak gheti,
biarkan semua gambar berbicara..







Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

5 Sila Komen Disini ♪♫♪:

syawalsimpsons said...

moga semua selamat di sana yee

Mia Kassim said...

Semoga semuanya selamat dan banjir cepat surut ...

Najib Ariyan said...

rasanya by now banjir ni dah pun surut kan...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

a das said...

Excellent post! I like this...Thanks for sharing!
free vps server hosting linux




Related Posts with Thumbnails