Monday, May 26, 2014

Daiso Japan dah bukak kat Kuantan!


As Salam


ooo yea oo yeaa...
Daiso dh bukak kat kuantan [paling dekat ngan umah kite]
kat East Coast Mall, level paling atas kat area jual handphone² tu
satu level ngan GSC

ape yang best sangat kat Daiso nih?

maunye tak best,
sume barang flat rate - RM5 sahaja
Seswai la ngan poket saya yg banyak habuk ni...
Hehehe


: gugel image :


Tak selfie pun kat Daiso ni...
Korang pun dh biasa pegi kan..
Dh advanced dr kite,
Dh tau pun ape yg ada..
:-)




Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

Friday, May 23, 2014

Trending Popular Masakini #panda


As Salam..



dua tiga arini  bukak aje facebook crite panda,
bukak wassap puisi panda,
asek- asek panda- panda- panda

panda oo panda,
fofular keeer??



maunya tak!
dalam masalah negara yg tak selesai²
timbul plak si pandai panda...
mmg cari pasal





pssttt,
kalo kat teghanu ni pandai = panda


contoh ayat:-
panda ngat mu mcm panda!
jgn nok panda panda ahhhh----




Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D

Thursday, May 8, 2014

Sudah me-laporkan diri....


As Salam...

Ohooooiii...
Rindunya pd sang blog!
Dan semestinya kamu, si pembaca blog ntahapehapentah aku ni ;-)

Entry yg lepas dh kite bitau kite dpt dh tukarkan..
YabedaBedidabeduuuu...
Haah, teruja kemain sampai terketaq2 pickup kol JPA





Tp nak habaq mai,
Semakin dekat nk tukar tu kan,
Semakin kite rasa takkan berpisah plak ngan kwn2 tersayang
Maunya tak, dh hampir 9thn kat situ tau!
Nak tak nak, ku redah jua...




Alhamdulillah..
Daku dh berada di jabatan baru.
Dh selamat melaporkan diri kat kementerian baru pun..


Perasaan kat tempat baru????

C
U
L
T
U
R
E
S
H
O
C
K


Normal la kan..
Orang baru, persekitaran baru..
Huwaaa....

Harap dptla aku menyesuaikan diri di jabatan baru ni secepat mungkin!



: Rinduuuuuuu pada hijaunya persekitaran... :





Instagram

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH SINI.. =D




Related Posts with Thumbnails